Judetul Prahova


Fiind nascut si locuind pana la terminarea facultatii in orasul Baicoi judetul Prahova, am considerat ca este de bun augur sa prezint in cateva articole o parte din frumusetile judetului Prahova, mai mult sau mai putin cunoscute. Prezentarea va fi alcatuita ca un ghid turistic al zonei respective. Si aceasta deoarece cu ajutorul lui Dumnezeu am absolvit si cursurile din cadrul scolii de ghizi ATGR devenind ghid national cu atestat nr 4867 / 22.07.2014. In momentul de fata nu practic meseria de ghid turism in cadrul unei agentii de turism,  deoarece specializarea mea de baza este inginer electronist, in prezent lucrand ca inginer de service aparatura medicala.

Aceste articole vor putea fi accesate in partea dreapta a site-ului la Categoria : Judetul Prahova. Pe masura ce am sa inaintez in lucru voi unifica toate aceste articole pe un singur site care va fi publicat ulterior. Proiectul este unul greu de realizat deoarece aceasta activitate necesita timp si bani. Lipsa timpului impartit intre servici si familie ingreuneaza culegerea de materiale pentru articole care presupune  o munca de teren (vizitare muzee, consultare documente, obtinerea unor informatii de la localnici, etc). Mentionez ca informatiile obtinute si verificate ulterior vor fi puse gratuit la dispozitia dumneavoastra, cititorilor acestui blog. De asemenea, in materialele postate voi prezenta bibliografia si voi aminti pe toti cei care mi-au dat o mana de ajutor la realizarea acestor articole.

O persoana careia ii multumesc in mod deosebit pentru primul sprijin acordat in demararea lucrarii este profesoara mea de geografie din liceu, doamna profesor grad I Constanta GIUCA, autoarea printre altele a unei lucrari intitulate „Monografia Oras Baicoi”. Dansa mi-a pus la dispozitie si monografii deosebite ale diferitelor localitati din judet, monografii alcatuite de catre colegii dumneaei si care vor fi prezentate in articolele respective.

P.S. Daca printre cititorii acestui blog sunt oameni care doresc sa ma ajute voluntar (fara pretentii financiare sau de alta natura) cu informatii, lucrari, documente, poze vechi, etc despre judetul Prahova si localitatile aferente puteti sa ma contactati la adresele de mail de mai jos : antoniefanica@yahoo.com ; antoniefanica@gmail.com. Numele dumneavoastra cu multumirile de rigoare vor fi amintite in articolele respective. Multumesc anticipat.

Va doresc sa aveti parte numai de binecuvantari in toate aspectele vietii!

Cu respect : ghid national : Antonie Mihai FANICA

Responses

  1. La Colegiul Economic Virgil Madgearu din Ploiești este Școala Postliceală de Servicii de Turism, specializarea ”Agent turism-ghid, ❤ GRATUIT ❤ cursuri de zi și serale cu durata de 2 ani !!!

    Apreciază


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: